Guinessova knjiga rekordov in Agencija GIG

#Sodelovanje, #Desing, #Dogodki

Agencija GIG je gostila dogodek izdelave največje razglednice na svetu, ki je merila kar 9×6 metrov. Razglednico so izdelovali na novogoriškem Bevkovem trgu, za zadnjo stran razglednice pa je uporabljena panoramska fotografija Nove Gorice. Naročnik festivala je bila Mestna občina Nova Gorica, Agencija GIG pa je prezvela kreativno zasnovo in v sklopu festivala zasnovala ter gostila dogodek izdelave največje razglednice na svetu, s čimer se je vpisala v Guinessovo knjigo rekordov.

Naročnik: Mestna občina Nova Gorica / Agencija GIG

Tags: event, kreativa, art, rekord, gof festival

Ponosni smo na uspešne zgodbe naših partnerjev

Petrol

Petrol Ticket je uveljavljen posrednik vstopnic za prireditve in dogodke. Agencija GIG soustvarja uspešno zgodbo Petrol Ticket s pripravo ticketinga in zasnovo digital in social kampanj.

Primož Roglič

Primož je del svetovnega elitnega vrha, s svojimi uspehi pa premika meje dosedanjih slovenskih dosežkov v kolesarstvu. Agencija GIG je zgodbo enega izmed največjih slovenskih športnih imen podprla na področju zasnove sponzorskega koncepta.

CEDEVITA OLIMPIJA

Košarkarski klub Cedevita Olimpija je začel novo zgodbo o ljubljanski košarki, del zgodbe pa je tudi Agencija GIG, ki zgodbo soustvarja na digital, web in VIP hospitality področjih ter na področju sponzorstev.