#Digital

Vsa podjetja, ki želijo biti v koraku s časom, morajo nenehno odkrivati nove priložnosti za krepitev prepoznavnosti. Ena takšnih je zagotovo digitalni prostor, ki nam nudi mnogo načinov za povečanje vidnosti naše blagovne znamke in ustvarjanje skupnosti z našimi strankami.

7

Želite z nami vstopiti v brezmejni digitalni svet?

Pripravili bomo celovito rešitev na področju spletnih in drugih digitalnih komunikacij, poskrbeli za optimizacijo spletnih mest in načrtovali vsebine za družbena omrežja. Da boste učinkovito komunicirali s ciljnimi publikami, bomo izbrali optimalne spletne kanale in oblikovali strategijo oglaševalskih kampanj, ki bodo podpirale vaše cilje. Svetovali vam bomo, kako povečati obiskanost spletnih mest in kako izboljšati prodajno učinkovitost.

V današnjem času je prisotnost v digitalnem prostoru “a must”. Podjetja s svojo prisotnostjo tako krepijo svojo prepoznavnost, gradijo skupnost in se povezujejo s strankami. Ne glede na to, kakšno storitev ali izdelek ponujamo, se moramo zavedati, da je splet nasičen z vsebinami. Kje je torej naše mesto? Tam, kjer bodo naše vsebine dosegle identificirane ciljne publike.

Smo le klik stran …

Google oglaševanje

Google oglaševanje ponuja učinkovit način za doseganje ciljnih publik in privabljanje strank na vaše spletno mesto – omogoča vam vrsto formatov oglasov, vključno z besedilom, slikami, videoposnetki in drugim – vse to pomaga ustvariti vizualno privlačne in učinkovite oglaševalske akcije.

Facebook in Instagram oglaševanje

Vaše vsebine pozicioniramo na omrežjih Facebook, Instagram, Messenger, WhatsApp ter Audience Network, s številnimi možnostmi različnih formatov oglasov, prilagodimo kampanje glede na želene cilje – od krepitve zavedanja o blagovni znamki, gradnji skupnosti do prodajne konverzije.

LinkedIn oglaševanje

Izpopolnimo naročnikovo prisotnost na najpomembnejšem poslovno orientiranem družbenem omrežju. LinkedIn je najustreznejši kanal za grajenje trajne mreže poslovnih partnerjev in B2B usmerjene oglaševalske akcije.

Nativno oglaševanje

Mreža nativnega oglaševanja na najbolj prominentnih slovenskih spletnih medijih z oglasom, ki posnema formo spletne vsebine oz. se z njo zelo dobro zlije. Vabilo temelji na dobri vsebini. Vsebina mora ozaveščati, izobraževati, nuditi koristne informacije – gradi na “ozaveščevalnem” delu marketinške kampanje.

Marketinška avtomatizacija

Pripravimo vsebinsko in vizualno zasnovo kampanje za zbiranje podatkov. Z namenom pridobivanja kontaktov se na naročnikovi spletni strani namesti pristajalna stran s spletnim obrazcem. Za potrebe mailing kampanj zagotovimo grafično oblikovanje in pripravo tekstov, za potrebe avtomatizacijskega orodja pa pripravimo strategijo pošiljanja mailingov in postavimo točkovalni sistem.

Izdelava spletnih strani

Spletno mesto je ključnega pomena za vsako podjetje. Dovolite nam, da oblikujemo in razvijemo spletno mesto, ki učinkovito predstavlja vaše izdelke in storitve ter vas loči od konkurence. Naša ekipa strokovnjakov bo poskrbela, da bo vaša spletna stran vizualno osupljiva, uporabniku prijazna in optimizirana za iskalnike. Pomagamo vam vzpostaviti močno spletno prisotnost in privabiti več potencialnih strank do vašega podjetja.

Spletna analitika

Z analizo spletne pojavnosti se pridobi vpogled v pojavljanje naročnika ali njegove storitve/produkta; v kolikšni meri in na kakšen način se ta pojavlja v spletnih medijih. Namen analize je ugotoviti, katere zgodbe najbolj izstopajo, katere vsebine so bile dobro sprejete in katere manj, kateri so tisti mediji, ki so naklonjeni izpostavljanju dobrih zgodb, kar je osnova za pripravo komunikacijske strategije, ki je oblikovana z namenom doseganja identificiranih ciljev.

Ponosni smo na uspešne zgodbe naših partnerjev

Petrol

Petrol Ticket je uveljavljen posrednik vstopnic za prireditve in dogodke. Agencija GIG soustvarja uspešno zgodbo Petrol Ticket s pripravo ticketinga in zasnovo digital in social kampanj.

Primož Roglič

Primož je del svetovnega elitnega vrha, s svojimi uspehi pa premika meje dosedanjih slovenskih dosežkov v kolesarstvu. Agencija GIG je zgodbo enega izmed največjih slovenskih športnih imen podprla na področju zasnove sponzorskega koncepta.

CEDEVITA OLIMPIJA

Košarkarski klub Cedevita Olimpija je začel novo zgodbo o ljubljanski košarki, del zgodbe pa je tudi Agencija GIG, ki zgodbo soustvarja na digital, web in VIP hospitality področjih ter na področju sponzorstev.

Ljubljanska Borza

Agencija GIG v projektu #FinancnaPismenost sodeluje na področju sponzorstev, kot snovalec digital in PR kampanj ter na področju web designa.

 

SK Škrlj

Podjetje SK Škrlj je specializirano na področju proizvodnje opreme za potrebe vinarstva, pivovarstva in procesne industrije. Agencija GIG to uspešno zgodbo podpira s komunikacijskimi in digitalnimi aktivnostmi.

 

Ne spreglejte

V Agenciji GIG smo predani komunikacijskim rešitvam in digitalnemu marketingu. Želimo oblikovati najboljšo prilagojeno komunikacijsko kampanjo ter rešitev, ki si jo zaslužite! Smo partner, ki mu lahko zaupate tako pri tradicionalnih komunikacijskih in uredniških vsebinah kot pri vstopu v brezmejen in spremenljiv svet digitalnega oglaševanja ter družbenih omrežij. Uspešne zgodbe na področju komunikacij, digitalnega marketinga in dogodkov z naročniki sooblikujemo že od leta 2013.