#Dogodki

Nihče ne pozna vaše organizacije bolje kot vi. Zakaj bi torej sploh iskali pomoč izven lastne organizacije? Dogodki so odličen način, da podjetje predstavi svojo zgodbo. Naj gre za poslovni dogodek ali organizacijo glasbenega festivala, pri organizaciji dogodka moramo biti pozorni na prav vsako malenkost.

7
Dogodki
Dogodki

Naj bodo vaši dogodki vrhunski

Za vas pripravimo idejno zasnovo prireditve, poskrbimo za kreativno načrtovanje, nudimo pomoč pri izbiri prostorov, lokacije, pri izbiri glasbenih in drugih izvajalcev, animatorjev, hostes, spremljevalnega programa, organiziramo otroške matineje, delavnice, prireditve, vam pomagamo pri kongresni dejavnosti, seminarjih, predavanjih, nudimo tehnično podporo (ozvočenje luč, oder, scenografija, projekcije), uredimo formalnosti (prijava prireditve, SAZAS, IPF), varnostno službo, poskrbimo za strategijo in promocijo dogodka, PR, tiskovine, kliping in za finančno vodenje projekta.

Nemalokrat se zgodi, da o uspešnosti dogodka odločajo malenkosti. Smo zares pomislili na vse? Smo pri odločitvi o izvedbi dogodka sledili cilju? Organizacija dogodka zahteva veliko mero premišljenosti. Pred, med in po dogodku – vsaka faza je enako pomembna. Vsak dogodek se zgodi z nekim namenom, ciljem, ki mu je podrejena celotna zasnova.

Sprostimo koledarje …

Organizacija dogodkov

Od korporativnih dogodkov do velikih spektaklov! Za vaš poseben dogodek pripravimo skrbno izbran program, ki ga nadgradimo z brezhibno tehnično izvedbo, da se počutite kot doma. Prav to želite tudi za vaše posebne goste! Poskrbimo za vse – od skrbno načrtovane ideje do izbire primernih nastopajočih.

Tehnična izvedba dogodkov

Poskrbimo za tehnično produkcijo s širokim naborom lastne tehnične opreme (odri, ozvočenje, luči, kongresna oprema, projekcija, ograje, avdio in video snemalne tehnike) in za vrhunski tehnični kader, ki poskrbi za brezhibno izvedbo vašega dogodka – primerno za konferenčni dogodek, promocijski dogodek za poslovne partnerje, brandirani dogodek za vaše stranke do arenskih spektaklov v lastni režiji.

Izobraževanje

Naši strokovnjaki vam bodo s svojim znanjem in izkušnjami predlagali optimalne rešitve in pripravili najprimernejšo konfiguracijo opreme in ekipe, da bo vaš dogodek tehnično brezhiben. Opozorili vas bomo na potencialne težave in predlagali ustrezne rešitve. Po potrebi oz. po želji vas povežemo še z drugimi profesionalci, ki se ukvarjajo s podpornimi dejavnostmi v segmentu izvedbe dogodkov.

Ponosni smo na uspešne zgodbe naših partnerjev

Petrol

Petrol Ticket je uveljavljen posrednik vstopnic za prireditve in dogodke. Agencija GIG soustvarja uspešno zgodbo Petrol Ticket s pripravo ticketinga in zasnovo digital in social kampanj.

Primož Roglič

Primož je del svetovnega elitnega vrha, s svojimi uspehi pa premika meje dosedanjih slovenskih dosežkov v kolesarstvu. Agencija GIG je zgodbo enega izmed največjih slovenskih športnih imen podprla na področju zasnove sponzorskega koncepta.

CEDEVITA OLIMPIJA

Košarkarski klub Cedevita Olimpija je začel novo zgodbo o ljubljanski košarki, del zgodbe pa je tudi Agencija GIG, ki zgodbo soustvarja na digital, web in VIP hospitality področjih ter na področju sponzorstev.

Ljubljanska Borza

Agencija GIG v projektu #FinancnaPismenost sodeluje na področju sponzorstev, kot snovalec digital in PR kampanj ter na področju web designa.

 

SK Škrlj

Podjetje SK Škrlj je specializirano na področju proizvodnje opreme za potrebe vinarstva, pivovarstva in procesne industrije. Agencija GIG to uspešno zgodbo podpira s komunikacijskimi in digitalnimi aktivnostmi.

 

Ne spreglejte

V Agenciji GIG smo predani komunikacijskim rešitvam in digitalnemu marketingu. Želimo oblikovati najboljšo prilagojeno komunikacijsko kampanjo ter rešitev, ki si jo zaslužite! Smo partner, ki mu lahko zaupate tako pri tradicionalnih komunikacijskih in uredniških vsebinah kot pri vstopu v brezmejen in spremenljiv svet digitalnega oglaševanja ter družbenih omrežij. Uspešne zgodbe na področju komunikacij, digitalnega marketinga in dogodkov z naročniki sooblikujemo že od leta 2013.