#Multimedija

Danes smo vsi prisotni na spletu, zato so kakovostne video vsebine nujno orodje za doseganje marketinških ciljev. Več kot 10-letne izkušnje na tem področju nam omogočajo, da za vas pripravimo najrazličnejše video izdelke. Pri nas boste dobili strokovnost in zanesljivost, ki si jo želite, končni izdelek pa vam pripravimo tako rečeno “na ključ.” V svoji ekipi imamo vse, od scenarista do režiserja, tako da poskrbimo za celostno kreativno zasnovo in izvedbo želenega izdelka. Poleg tega pa na pripravo multimedijskih vsebin gledamo skozi prizmo marketingašev, zato že v fazi priprave razmišljamo kako bo vsebina funkcionirala glede na zakonitosti algoritmov in zakonodaje Youtuba, Instagrama, Facebooka, Googla ter seveda, vaših kupcev.

7

VIDEO PRODUKCIJA

FOTO

POST PRODUKCIJA

GRAFIČNO OBLIKOVANJE

2D ANIMACIJA

VSEBINE ZA DRUŽBENA OMREŽJA

NAJEM OPREME

Pravijo, da slika pove več kot 1000 besed.

Mi jih lahko ujamemo vsaj 25 na sekundo. Dovolite, da vam pomagamo spregovoriti.

#VIDEO PRODUKCIJA

Le še “• Record” pritisnemo  …

Promo video

Pripravimo vam lahko igrani ali produktni promo video poljubne dolžine. Možnost snemanja izjav (talking-head).

Aftermovie

Aftermovie video zajema najboljše trenutke z vašega dogodka in je zmontiran v atraktiven končni izdelek.

Produkcija reklam

Celostna produkcija reklamnega spota, ki zajema vse od kreativne zasnove do končnega izdelka. Ponujamo rešitev “na ključ.”

Snemanje tečajev

Za kasnejšo objavo na splet za vas posnamemo predavanje ali tečaj, lahko tudi z več kamerami naenkrat.

Timelapse

Za različne namene vam lahko posnamemo timelapse video poljubne dolžine. Snemanje lahko traja tudi več dni.

Snemanje iz zraka

Ponujamo vam tudi snemanje video posnetkov iz zraka z dronom na primernih lokacijah in ob upoštevanju vseh pravil.

Korpo video

Za vaše podjetje pripravimo predstavitveni video oz. t.i. korpo video, ki predstavi vaše podjetje v najboljši luči.

Video blog vsebine

Vaš blog spravimo v video obliko in izdelek opremimo s podnapisi ter grafikami (text-to-speech).

Dogodki in konference

Nudimo vam snemanje konferenc ali dogodkov z več kamerami naenkrat in tudi kasnejšo obdelavo posnetkov v končni izdelek.

Glasbeni videospot

Za vas posnamemo videospot, za katerega vam lahko pripravimo tudi idejno zasnovo ali pa uporabimo vaš scenarij.

Snemanje koncertov

Da vam bo vaš dogodek ostal v trajnem spominu, lahko celoten dogodek posnamemo z več kamerami naenkrat.

Video/avdio podcast

Nudimo vam avdio in video snemanje ter montažo vašega podcasta ali oddaje, lahko tudi z več kamerami naenkrat.

#FOTOGRAFIJA

Nudimo vam fotografske storitve za vse priložnosti: fotografiranje izdelkov, portretna fotografija, fotografiranje dogodkov, press fotografije in še mnogo več.

#POST PRODUKCIJA

Zgolj dobro posnet video material ni dovolj za kvaliteten končni izdelek. Tukaj pride na vrsto postprodukcija, ki zajema grobo montažo, fino montažo, barvno korekcijo, končno barvanje, posebne efekte, napise in grafično oblikovanje. Vse naštete storitve vam nudimo tudi pri nas.

BEFORE & AFTER

#GRAFIČNO OBLIKOVANJE

Za vas lahko oblikujemo vse vrste grafik in skrbimo, da so v skladu z vašo celostno grafično podobo. Prav tako lahko za namene video produkcije oblikujemo napise, podnapise ali “creditse.”

#2DANIMACIJA

Animiranje napisov in različnih oblik poskrbi za večjo privlačnost vašega končnega izdelka. Z ustvarjanjem animacij lahko opremimo in nadgradimo že obstoječ video izdelek ali pa vam celoten video ustvarimo s pomočjo animacij in grafičnih elementov.

#DRUŽBENA OMREŽJA

Prisotnost na socialnih omrežjih je nujna za dobro prepoznavost, zato vam pri nas nudimo profesionalne video storitve, ki so primerne za vsa socialna omrežja. Pazimo na pravilne dimenzije in vam pripravimo izdelke različnih resolucij, tako da so primerni za uporabo na vseh svetovno znanih socialnih omrežjih.

Ponosni smo na uspešne zgodbe naših partnerjev

Petrol

Petrol Ticket je uveljavljen posrednik vstopnic za prireditve in dogodke. Agencija GIG soustvarja uspešno zgodbo Petrol Ticket s pripravo ticketinga in zasnovo digital in social kampanj.

Primož Roglič

Primož je del svetovnega elitnega vrha, s svojimi uspehi pa premika meje dosedanjih slovenskih dosežkov v kolesarstvu. Agencija GIG je zgodbo enega izmed največjih slovenskih športnih imen podprla na področju zasnove sponzorskega koncepta.

CEDEVITA OLIMPIJA

Košarkarski klub Cedevita Olimpija je začel novo zgodbo o ljubljanski košarki, del zgodbe pa je tudi Agencija GIG, ki zgodbo soustvarja na digital, web in VIP hospitality področjih ter na področju sponzorstev.

Ljubljanska Borza

Agencija GIG v projektu #FinancnaPismenost sodeluje na področju sponzorstev, kot snovalec digital in PR kampanj ter na področju web designa.

 

SK Škrlj

Podjetje SK Škrlj je specializirano na področju proizvodnje opreme za potrebe vinarstva, pivovarstva in procesne industrije. Agencija GIG to uspešno zgodbo podpira s komunikacijskimi in digitalnimi aktivnostmi.

 

Ne spreglejte

V Agenciji GIG smo predani komunikacijskim rešitvam in digitalnemu marketingu. Želimo oblikovati najboljšo prilagojeno komunikacijsko kampanjo ter rešitev, ki si jo zaslužite! Smo partner, ki mu lahko zaupate tako pri tradicionalnih komunikacijskih in uredniških vsebinah kot pri vstopu v brezmejen in spremenljiv svet digitalnega oglaševanja ter družbenih omrežij. Uspešne zgodbe na področju komunikacij, digitalnega marketinga in dogodkov z naročniki sooblikujemo že od leta 2013.

#KONTAKT

Dominik Vrčon
M: dominik@gig.si
T: +386 31 288 087