#Izvajalci

Že 20 let sodelujemo več kot 200 slovenskimi in tujimi izvajalci. Organiziramo glasbene programe za občine, lokale, klube … Svetujemo podjetjem pri izbiri izvajalcev za poslovne dogodke in sindikalne zabave. Zagotovimo kakovostne izvajalce za mednarodne poroke in praznovanja. Smo strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami in poznanstvi, zato nam sporočite vaše želje in z veseljem vam bomo pomagali!

Sodelujemo z: Uroš Perić / Oto Pestner / Tjaša Fajdiga / Omar Naber / Avtomobili / Smooth Band / Imset / Rock Partyzani / Lado Leskovar / Vili Resnik / Balkan Boys / The Jackpots / Trip To Las Vegas Show / Aloha Elvis / Cheek to Cheek / Marko & Mirko Vuksanović / Na zdravje / … Potrebujete dodatne ideje za izvajalce na vašem dogodku? Izpolnite obrazec in dovolite, da vam pripravimo telirano ponudbo.

9
Izvajalci

Naročnik


Dogodek


ZASTOPAMO

Uroš Perić

Uroš Perić, izvrsten in edinstven glasbenik, pianist, aranžer, tekstopisec, umetnik v polnem pomenu besede, ki mu ni para, slovi kot izjemen vokalist in interpret pesmi iz zlate dobe bluesa, jazza in soula. Je eden najplodnejših in najuspešnejših slovenskih glasbenikov tako v domačem kot tujem glasbenem prostoru. Svetovni glasbeni kritiki so ga oklicali kot enega redkih belcev, ki premore vokal, stil in dušo črnskih glasbenikov.

 Kontakt: gregor@gig.si • 031 345 876 • www.urosperich.com

Oto Pestner

Oto Pestner, legenda slovenske zabavne glasbe, je svoje prve posnetke naredil že pri dvanajstih letih v studiu Radia Celje, leta 1971 pa s petnajstimi leti že zmagal na Slovenski popevki s pesmijo Trideset let. Do konca sedemdesetih je redno sodeloval in pobiral nagrade na Slovenski popevki (Mati, bodiva prijatelja, Tvoje solze, Vrača se pomlad), festivalu Opatija (Šepet poletnih trav), pa tudi na Veseli jeseni kot član New Swing Quarteta, Melodijah morja in sonca (Melodije sonca in morja in v osemdesetih kot samostojni izvajalec). Je tudi član New Swing Quarteta in Alpskega kvinteta.

 Kontakt: gregor@gig.si • 031 345 876

Tjaša Fajdiga

Mlada, temperamentna Primorka, ki že od malih nog poje in pleše. Svoj talent je izpopolnila v Londonu na Kraljevi akademiji za glasbo (Royal Academy of Music – na tej akademiji je študiral tudi Sir Elton John, ki je še danes glavni podpornik in pokrovitelj akademije), kjer je leta 2021 tudi magistrirala. Tjaša je prva Slovenka, ki je bila v zgodovini akademije sprejeta na program muzikala in zaradi izjemnega talenta v celoti štipendirana s strani akademije.

 Kontakt: klara@gig.si • 041 366 116

Omar Naber

Pevec, kitarist in kantavtor Omar Naber je stalnica slovenske glasbene scene. Eden najboljših slovenskih vokalistov s široko paleto znanj nas navdušuje, odkar je leta 2004 zmagal na tekmovanju Bitka talentov. Izdal je več avtorskih albumov in Slovenijo dvakrat zastopal na Evroviziji. Je avtor mnogih uspešnic, kot so Krasen dan, Stop, Vse, kar si želiš, Ves tvoj svet, Polje tvojih sanj, I Still Carry On in Le srce ne spi.

 Kontakt: gregor@gig.si • 031 345 876 • www.omarnaber.com

Avtomobili

Novogoriški Avtomobili sodijo v kategorijo zasedb, ki so globoko zaznamovale slovensko glasbeno sceno in jih lahko že opredelimo kot legende. Skupina velja za eno najplodnejših, najizvirnejših in najprepoznavnejših rock zasedb na Slovenskem. Na bogati, skoraj štiri desetletja dolgi glasbeni poti, so nanizali kar deset avtorskih studijskih albumov, s katerih še danes presenetljivo sveže in brezčasno zveni zajeten zalogaj velikih uspešnic, kot so Argentina, Ona nosi uniformu, Skozi leta, V mrzlih dvoranah, Pot domov, Hvala za pisma, Ljubezen ne stanuje tu, Enakonočje, Sama, Gospodar, če naštejemo le nekatere. Avtomobili niso le glasba, so razmišljanje in način življenja, veselje in jok, preteklost in prihodnost. Njihova netrendovska neposrednost vedno znova pridobiva na popularnosti tudi mlajših poslušalcev, kar kaže na to, da pravljice o Avtomobilih še lep čas ne bo konec.

 Kontakt: gregor@gig.si • 031 345 876 • www.avtomobili-band.si

Smooth Band

Izkušena in energična glasbena skupina, ki navduši tako glasbene sladokusce kot tiste željne plesa in žura. Z repertoarjem mednarodnih zimzelenih uspešnic so odlična izbira za sindikalne zabave in mednarodne poroke. Posebnost banda je izvajanje glasbe Elvisa Presleya, za katero so bili leta 2018 nagrajeni kot najboljši izvajalci Elvisove glasbe v Evropi. Sodelovali so z velikimi glasbenimi imeni, kot so Oto Pestner, Uroš Perić, Marta Zore, Klemen Slakonja, Dejan Krajnc in drugi.

 Kontakt: luka@gig.si • 031 613 934www.smoothband.si

Imset

Imset so eni najbolj obetavnih rockerjev v Sloveniji. V zadnjih dveh letih so bili med najbolj predvajanimi slovenskimi izvajalci na številnih radijskih postajah (Val 202, Radio BOB, Rock radio, Radio Si, SLO 1, Capris, HIT …). V letu 2020 so nastopili na EMI, kasneje istega leta pa so izvedli najbolj utrgan koncert v Sloveniji, kjer so sredi Ljubljane viseli s 70 metrov visoke stolpnice. Leta 2021 so se na mednarodnem tekmovanju ISC (International Songwriting Competition) v konkurenci približno 26.000 izvajalcev z vsega sveta uvrstili med 10 najboljših v kategoriji rockerjev in v kategoriji za najboljše besedilo.

 Kontakt: luka@gig.si • 031 613 934www.imset.si

Rock Partyzani

Rock Partyzani so prava izbira za vsako žurko in veselico! Nastopi so prežeti z nostalgijo, začinjeni s patriotizmom in humorjem ter nabiti z brezkompromisnim rock’n’rollom. Skupina Rock Partyzani uspešno deluje že več kot 20 let in je v tem času nastopila na več kot 1000 nastopih doma in v tujini ter izdala štiri samostojne albume z mnogimi uspešnicami. Pesmi so družbeno-kritične, besedila pa ljudsko obarvana z zgodbami iz slovenskega vsakdana. Obenem so skladbe vedno zabavne in zazrte v svetlo prihodnost. Njihov obsežni, večurni glasbeni program z največjimi YU, SLO in svetovnimi pop hiti, narodnozabavno satiro, zimzelenimi popevkami in aktualnimi uspešnicami vedno zagotovi pravi plesni žur za vse generacije.

 Kontakt: luka@gig.si • 031 613 934facebook.com/rockpartyzani

Lado Leskovar

Lado Leskovar je posnel več kot 300 popevk in šansonov. Prepeval je v Rusiji, Španiji, na Madžarskem, Švici, Veliki Britaniji, Poljskem in seveda po vsej nekdanji Jugoslaviji. Svojo prvo glasbeno nagrado je s pesmijo Malokdaj se srečava osvojil leta 1963 na Slovenski popevki na Bledu, leta 1967 pa je s pesmijo Vse rože sveta zastopal Jugoslavijo na tekmovanju za Pesem Evrovizije na Dunaju.

 Kontakt: gregor@gig.si • 031 345 876 • www.ladoleskovar.si

Vili Resnik

V svoji dolgi karieri je Vili Resnik posnel nekatere izmed največjih uspešnic skupine Pop Design, katere frontman je bil do leta 1995. S skupino je v šestih letih sodelovanja prejel pet zlatih plošč, dve kompaktni srebrni plošči, dve platinasti zgoščenki in tri srebrne kasete. Od leta 1996 je Vili nadaljeval solistično kariero, v kateri je izdal še pet albumov. Leta 1998 je v Angliji zastopal slovenske barve na izboru za pesem Evrovizije s pesmijo Naj bogovi slišijo, v tem obdobju pa je bil tudi trikrat med nominiranci za glasbenega Viktorja in prejel več nagrad za naj slovenskega pevca. Poznan je predvsem po svojih odličnih interpretacijah baladnih uspešnic: PotepuhNe bom ti lagalKo vrbe jokajoNaj bogovi slišijo in mnogih drugih, za katere je prejel tudi nagrade za pesem leta. Na Melodijah morja in sonca je za Ko vrbe jokajo prejel tudi nagrado za najboljšo interpretacijo pesmi, ki mu je pozneje prinesla tudi zlatega petelina za naj pop pesem.

 Kontakt: luka@gig.si • 031 613 934www.vili-resnik.com

Balkan Boys

Balkan Boys je slovenska skupina z balkansko dušo. Predstavljajo pravi pomen in namen balkanske glasbe – ljubezen, pozitivno energijo in dobre vibracije. Njihov energičen odrski nastop je odličen primer, kaj se zgodi, ko mešaš balkanski melos z ritmi sveta: rumba, ska, swing, reggae. To je edinstvena kombinacija! Energija na odru, odlična improvizacija in dovršena glasbena izvedba popeljejo občinstvo na povsem novo raven!

 Kontakt: gregor@gig.si • 031 345 876

The Jackpots

The Jackpots je šestčlanska zasedba izkušenih glasbenikov, ki igrajo jump blues in swing glasbo. Glasbeni žanri, ki se jih lotevajo, so jump blues, rhythm and blues, blues, boogie woogie in rock’n’roll, ki jih interpretirajo na sodoben način, z mislijo na plesalce in ples, s katerim je ta glasba neločljivo povezana. Tako lahko slišite skladbe Johna Leeja Hookerja, Carla Perkinsa, Little Richarda, Wynonieja Harrisa, Roya Browna, Jerryja Leeja Lewisa, Big Joea Turnerja in celo Elvisa Presleya.

* možnost izvedbe s plesalci in učitelji swinga za obiskovalce

 Kontakt: gregor@gig.si • 031 345 876 • facebook.com/TheJackpots

PROJEKTI

Trip to Las Vegas Show

Elvis Presley. Frank Sinatra. Ray Charles. Louis Armstrong. Dean Martin … Vse nesmrtne glasbene legende v interpretaciji treh virtuoznih slovenskih glasbenikov in pevcev. Oto Pestner, Uroš Perić, Omar Naber. Vse na enem mestu. Za češnjo na torti vas bo po poti greha vodila hudomušna in vsestranska Tina Gorenjak. Oto, Uroš, Omar in Tina pričarajo občutke, ki bodo trajali, tudi ko bo show že zdavnaj mimo.

 Kontakt: gregor@gig.si • 031 345 876 • www.urosperich.com

Aloha Elvis!

ALOHA Elvis! je koncert glasbe Elvisa Presleyja v izvedbi Smooth Banda. Poslušalce bo ponesel v čase dobre stare rock’n’roll glasbe, ko je na odrih vladal kralj. Poldrugo uro dolg koncertni program sestavljajo Presleyjeve največje uspešnice (All Shook Up, Suspicious Minds, Love Me Tender …) in skladbe, ki se v živo redkeje izvajajo (Polk Salad Annie, Hi Heel Sneakers, Unchained Melody, Green Green Grass of Home …). Pester nabor skladb bo tako pravo muzikalno doživetje za glasbene sladokusce. 

* program je lahko izveden v osnovni zasedbi ali z gostom Otom Pestnerjem, plesalci swinga, v spremljavi orkestra, z razstavo oldtimerjev

 Kontakt: luka@gig.si • 031 613 934www.smoothband.si/projekti

Cheek to Cheek

Koncert Cheek to Cheek je poslastica za vse ljubitelje soul glasbe, kjer se združita izredno markantna glasova Uroša Perića in Amaye – Maje Keuc. Uroš in Maja, uveljavljeni imeni na slovenski glasbeni sceni, sta s svojo karizmatičnostjo in vrhunsko izvedbo prepričala že največja svetovna imena glasbe ter se predstavila na najbolj uveljavljenih odrih doma in v tujini. Njuna tesna glasbena naveza in ljubezen do afriško-ameriške glasbe v intimnem, akustičnem vzdušju poskrbita za izjemen glasben večer.

* možno v duetu ali z bandom

 Kontakt: gregor@gig.si • 031 345 876 • www.urosperich.com

Marko & Mirko Vuksanović (Avtomobili)

»Vožnja z Avtomobili je vedno nekaj posebnega. Kot izlet z udobnim avtomobilom s kozarcem Dom Perignona v roki, kjer ni zaviranja, ni prehitevanja, izsiljevanja, nepremišljenih potez. Je čisti užitek vožnje po predpisih, predpisih, ki jih napišeta bogatost njihovega zvoka in globina besedil v njihovih pesmih.« (Helena Vertačnik)

Tokrat bosta za volanom sedela Mirko in Marko Vuksanović, ustanovitelja skupine Avtomobili, ki pušča veliko sled na slovenski glasbeni sceni že več kot 40 let. Na koncertu bosta s klavirjem in vokalom predstavila nekaj njihovih najbolj legendarnih skladb, nekaj bo takih, ki jih kot skupina ne izvajajo, nekaj pa tudi novih, z aktualnega albuma Sijaj. Vsekakor bo to večer čarobne glasbe in prelepih besedil!

 Kontakt: gregor@gig.si • 031 345 876 • www.avtomobili-band.si

NA ZDRAVJE

Stand up komedija štajerskega dvojca brez krčmarja.
»Na zdravje« je vzklik, ki ga imamo Slovenci najraje in nazdravljamo tako zagnano, da bi moral ta narod pokat od zdravja. A največkrat predvsem komu poči kakšen živec. Nazdravljanje in zdravje pa segata na toliko področij, da potrebujemo kar dve ženski, da obdelata vsaj nekatera. Tina Gorenjak in Tanja Kocman bosta posegli v svoje izkušnje, zlorabili svoje spomine in vam predstavili svoje zgodbe, ki zaradi resničnosti kričijo po smehu.

 Kontakt: klara@gig.si • 041 366 116

Ponosni smo na uspešne zgodbe naših partnerjev

Petrol

Petrol Ticket je uveljavljen posrednik vstopnic za prireditve in dogodke. Agencija GIG soustvarja uspešno zgodbo Petrol Ticket s pripravo ticketinga in zasnovo digital in social kampanj.

Primož Roglič

Primož je del svetovnega elitnega vrha, s svojimi uspehi pa premika meje dosedanjih slovenskih dosežkov v kolesarstvu. Agencija GIG je zgodbo enega izmed največjih slovenskih športnih imen podprla na področju zasnove sponzorskega koncepta.

CEDEVITA OLIMPIJA

Košarkarski klub Cedevita Olimpija je začel novo zgodbo o ljubljanski košarki, del zgodbe pa je tudi Agencija GIG, ki zgodbo soustvarja na digital, web in VIP hospitality področjih ter na področju sponzorstev.

Ljubljanska Borza

Agencija GIG v projektu #FinancnaPismenost sodeluje na področju sponzorstev, kot snovalec digital in PR kampanj ter na področju web designa.

 

SK Škrlj

Podjetje SK Škrlj je specializirano na področju proizvodnje opreme za potrebe vinarstva, pivovarstva in procesne industrije. Agencija GIG to uspešno zgodbo podpira s komunikacijskimi in digitalnimi aktivnostmi.

 

Ne spreglejte tudi

V Agenciji GIG smo predani komunikacijskim rešitvam in digitalnemu marketingu. Želimo oblikovati najboljšo prilagojeno komunikacijsko kampanjo ter rešitev, ki si jo zaslužite! Smo partner, ki mu lahko zaupate tako pri tradicionalnih komunikacijskih in uredniških vsebinah kot pri vstopu v brezmejen in spremenljiv svet digitalnega oglaševanja ter družbenih omrežij. Uspešne zgodbe na področju komunikacij, digitalnega marketinga in dogodkov z naročniki sooblikujemo že od leta 2013.