#VIP Pokal Vitranc

Ker želimo, da Vam Pokal Vitranc ostane v spominu kot neponovljiva izkušnja, smo kot nadgradnjo VIP vstopnice oblikovali tudi posebna VIP doživetja. Razvajajte sebe, vaše prijatelje, poslovne partnerje v vrhunskem ambientu, izrednem razgledu ter ob izbranih okusih kulinaričnih mojstrov.

Za vse informacije in naročila VIP vstopnic in aranžmajev se obrnite na naš kontakt: info@gig.si

7

Vitranška strmina bo marca gostila tradicionalni Pokal Vitranc. Najboljši smučarji sveta se bodo v boju za najboljšo uvrstitev spustili po eni izmed najzahtevnejših prog svetovnega pokala. V ciljni areni bodo za napeto vzdušje poskrbeli številni navijači, ki v Podkoren pripotujejo iz različnih slovenskih in tujih krajev. Športni navdušenci si bodo lahko ogledali vrhunske predstave najboljših svetovnih smučarjev in doživeli nepozabno navijaško vzdušje ob ciljni ravnini vitranške strmine.

Za stopničke potrebna podpora najboljših navijačev na svetu

Kranjska Gora bo ponovno zasijala v barvah slovenske zastave. Na dvodnevni prireditvi se bodo najboljši svetovni smučarji pomerili v dveh veleslalomih.

Preverite celotno VIP ponudbo!

Nakup VIP vstopnic

Vabljeni na ogled tekmovanja s tribune v ciljni areni in vstop v VIP prostore z vključeno pogostitvijo. Razvajajte sebe, vaše prijatelje, poslovne partnerje v vrhunskem ambientu, izrednem razgledu ter ob izbranih okusih kulinaričnih mojstrov.

+ posebna spominska darilna vrečka Pokala Vitranc.

Cena: 180,00 EUR

Vstopnice na voljo na prodajnih mestih Petrol in Eventim.

Poleg redne VIP vstopnice ponujamo prav posebna VIP doživetja:

Ogled smučarske proge za dobre smučarje

Vas zanima, kako izgleda proga od blizu? Želite izkusiti, kako se počutijo tekmovalci? Spustite se ob robu tekmovalne proge znotraj varovalne ograje v družbi nekdanjega reprezentanta oz reprezentantke. Začutite utrip in koncentracijo najboljših smučarjev sveta od blizu in ujemite pomembne trenerske napotke za zmago.

Vključuje VIP doživetje in posebno nadgradnjo – ogled smučarske proge s tekmovalci.

Cena: 600,00 EUR (samo za dobre smučarje)**

Aranžma na voljo na kontaktu: info@gig.si

Ogled zakulisja Pokala Vitranc na prizorišču

Želite biti del zakulisnega dogajanja Pokala Vitranc? Udeležite se vodenega ogleda po zakulisju Pokala Vitranc v času med prvim in drugim tekom. Vzdušje v podkorenski ciljni areni boste lahko izkusili iz prve roke – oglejte si TV produkcijo, merjenje časov, obdelavo podatkov, komentatorske kabine, medijski center in spoznajte dinamično dogajanje v zakulisju tekmovanja.

Vključuje VIP doživetje in posebno nadgradnjo – voden ogled zakulisja Pokala Vitranc, ki ga “ostali gledalci” ne doživijo.

Cena: 300,00 EUR

Aranžma na voljo na kontaktu: info@gig.si

#VIP Pokal Vitranc

Kontakt

Za vse informacije in naročila VIP vstopnic in aranžmajev izpolnite hitri obrazec, ali pa se obrnite na naš kontakt: info@gig.si

9

Hitri obrazec

VIP - Pokal Vitranc