Z našimi igrali smo prisotni na raznih prireditvah, festivalih, sejmih, zabavah in poskrbimo, da so Vaši najmlajši obiskovalci zadovoljni in s tem osrečimo celotno družinico. Na vašo željo smo prisotni na rojstnodnevnih zabavah Vaših malčkov in jim s tem polepšamo njihov dan z našimi igrali, lahko pa celotno organizacijo prepustite nam. En dan najema napihljivega igrala bo vašemu otroku predstavljal nepozabno rojstnodnevno zabavo.

Si želite vaš dogodek popestriti z napihljivimi otroškimi igrali?
Si želite, da bi se družine z otroki radi vračali v vaše kraje?
Potem smo pravi naslov za vas.

TOBOGANI

Napihljivi tobogani so za popestritev otroških zabav ter vseh zabav, kjer so prisotni otroci. Otroci se na toboganu najprej povzpne na vrh, nato se pa po drči spusti na dno tobogana. Pri vzponu si pomaga z raznimi oprijemki, tako da naloga ne bi bila preveč zahtevna.

Na voljo imate tudi kombinirano otroško napihljivo igralo, ki je sestavljeno iz tobogana ter gradu. Otroci se lahko na istem napihljivem igralu vzpenjajo na vrh tobogana, spustijo po drči ter skačejo na skakaču.

Glede na vaše želje ter zahteve bomo sestavili najboljšo in najcenejšo ponudbo.

napihljiva-otroska-igrala5-tobogani

 

GRADOVI

Napihljivi gradovi so primerni za razne otroške zabave, rojstnodnevne zabave ter vse zabave, kjer so prisotni otroci. Zavedamo se, da so otroci naš največji zaklad, zato želimo, da svoje otroštvo preživijo čimbolj razigrano. Z našimi napihljivimi gradovi jim bo otroštvo ostalo v lepem spominu.

Naše podjetje je na trgu napihljivih gradov že zelo veliko časa. Prodajamo izdelke iz najboljšega in zelo obstojnega materiala, ki je odporen na vse vremenske razmere. Vsi naši izdelki imajo vse potrebne certifikate, ker je za nas na prvem mestu varnost Vaših otrok.

napihljiva-otroska-igrala31

 

AIR DANCER

Zelo priporočljivo za vzbujanje pozornosti, da opazijo postavitev igral ali dogodkov, saj je visok kar 6m in se non stop premika…pleše. Na voljo imamo 2 air dancer-ja.
napihljiva-otroska-igrala-dancer

Kontakt:
Andrej Maver, 031-233-262, andrej@gig.si

Ali preko spletnega obrazca:

Ime in Priimek *


Email *


Zadeva *


Vaše sporočilo


Spletna galerija

napihljiva-otroska-igrala napihljiva-otroska-igrala2 napihljiva-otroska-igrala4 napihljiva-otroska-igrala6-tobogani napihljiva-otroska-igrala8-gradovi napihljiva-otroska-igrala5-tobogani

napihljiva-otroska-igrala31

napihljiva-otroska-igrala7-gradovi