abbamia-profilna-slika2

ABBA Mia! je ABBA tribute glasbena skupina iz Ljubljane in je prva in edina s popolno disko izkušnjo skupine ABBA. Skupina vas bo z odličnim nastopom, bleščečo kostumografijo ter profesionalnim ozvočenjem in razsvetljavo vrnila v čas disko krogel, svetlečih oblačil in predvsem zlatega obdobja odlične disko glasbe. Vse največje uspešnice skupine ABBA so izvedene v živo!
Fenomen švedske skupine ABBA se je začel pred 40 leti, ko je zasedba 2 fantov in 2 deklet postala ena najbolj prepoznavnih in priljubljenih skupin v zgodovini popularne glasbe. Na evropski in svetovni glasbeni sceni so se prvič pojavili z zmago na tekmovanju za pesem Evrovizije 1974 s skladbo Waterloo, ki sta ji leta 1975 sledili še uspešnici SOS in Mamma Mia. Tako se je začel izjemen uspeh skupine, ki je redno dosegala vrhove svetovnih radijskih lestvic in navdihnila mnoge, njihove pesmi pa so zaživele tudi v svetovno znanem muzikalu Mamma Mia. Tudi 40 let po ustanovitvi in 30 let po prenehanju delovanja skupine njihova popularnost ni zbledela, njihove brezčasne uspešnice pa so po celem svetu popularne še danes.

V programu skupine ABBA Mia! je tako preko 30 uspešnic, ki se še vedno vrtijo po svetovnih radijskih valovih (Waterloo, Mamma Mia, Knowing me Knowing you, Dancing Queen, Chiquitita, SOS, Voulez Vouz… in številne druge). ABBA Mia! vsem generacijam pričara košček nostalgije in večer odličnega plesnega vzdušja z kar 2 uri in pol trajajočim show programom v živo! S svetlečo kostumografijo, fantastično glasbo ter disko glamurjem vas bodo popeljali v čas legendarnih ABBA! Večer popolnega užitka v disko glasbi 70. in 80. let!

Booking kontakt:
Gregor Karer, 031-345-876, gregor.karer@gig.si

Video: