ROK’N’BAND:
Rok’n’Band poslušalce s svojimi prepoznavnimi melodijami razveseljuje že vse od leta 1995 in svoj navdih črpa iz glasbe petdesetih let.


VILI RESNIK:
Brez dvoma najbolj primeren za vse žurerje, oziroma tiste, ki pojete in plešete do jutranjih ur. Skupina z energičnim Vilijem Resnikom na čelu ima po novem tudi izkušenega harmonikarja, zato vam bodo na željo postregli tudi z narodnozabavnimi uspešnicami.


ROCK PARTYZANI:
Njihovi nastopi in glasbeni program so začinjeni s posebnim šovom , prežeti z nostalgijo, patriotizmom in humorjem , nabiti z brezkompromisnim rock’n’rollom , največjimi YU, SLO in svetovnimi pop hiti, narodno zabavno satiro , zimzelenimi popevkami , najlepšimi baladami in aktualnimi uspešnicami.


OBVEZNA SMER:
Legendarno skupino Obvezna smer poznamo po vrsti uspešnic, med njimi “Srce je popotnik, Čez praznike spet bom doma, Zaplešiva ča ča ča, Komaj ti je 17 let,…” Spremlja jih vrhunski harmonikar, zato na njihovih zabavah ne manjka niti narodnozabavne glasbe. Še ena od pozitivnih stvari je 6 ur dolg repertoar…


ABBA MIA:
ABBA tribute glasbena skupina je prva in edina s popolno disko izkušnjo skupine ABBA. Skupina vas bo z odličnim nastopom, bleščečo kostumografijo ter profesionalnim ozvočenjem in razsvetljavo vrnila v čas disko krogel, svetlečih oblačil in predvsem zlatega obdobja odlične disko glasbe. Vse največje uspešnice skupine ABBA so izvedene v živo!


DIVLJE JAGODE:
Skupina Divlje jagode veljajo za pionirje heavy metala v nekdanji Jugoslaviji in v letošnjem letu obeležujejo 40 let delovanja od svoje ustanovitve leta 1977.


KINGSTON:
Skupina Kingston je ena najbolj priljubljenih slovenskih glasbenih skupin, vsekakor pa tista, ki da poseben pečat vsaki pravi zabavi.Pozitivna energija, izjemna karizma na odru, kakovost izvedbe glasbe in uspešnica za uspešnico…


 
 
 

Kontakt:
Nuša, 031-800-243, nusa@gig.si