RNREkskurzija-2PRIHAJA:

ROCK ‘N’ ROLL EKSKURZIJA II

SAUSAGES, BILLYSI IN HAMO & TRIBUTE 2 LOVE :

»Rokenrol združuje!« 

Rock’n’roll ekskurzija, o kateri je bilo veliko slišati lanski začetek zime, s slovensko rok zasedbo Sausages in njihovimi gosti, zdaj dobiva svojo nadgradnjo.

Tri rokerske skupine, vsaka s svojo energijo in prevladujočo avtorsko glasbo, gredo na posebno turnejo druženja v duhu rokenrola!

»RNR trojček« bo potoval kot paket pravega, umazanega rokenrola z energičnimi Sausages, melodičnega rocka z očarljivimi Billysi in karizmatičnimi Hamo & Tribute 2 Love ; različne nianse in popolna doza roka za povečan utrip srca. Rock’n’roll ekskurzija II bo osvajala Slovenijo od 01. februarja, do 29. marca 2014, po naslednjih krajih:  Novo mesto, Postojna, Krško, Koper, Nazarje, Maribor, Kranj, Ravne na Koroškem in Ljubljana.

Prihaja rokerski val, ki bo zajel kar devet koncertov po Sloveniji!

Od 01. februarja do 29. marca bo rokerska karavana obiskala devet slovenskih krajev. Vrata na avtobus so odprta za vse, ki želite iz prve roke okusiti rokenrol v akciji – in s tem vstopnica na koncert vključno s prevozom tja in nazaj – do zapolnitve mest.

Razlog združevanja je nadaljevanje zelo uspešnega predhodnega projekta RNR ekskurzije s Sausages in njihovimi gosti, katerega pozitivni naboj so prepoznali glasbeniki sami. Zaradi zanimive kemije med omenjenimi tremi bendi, spoj prvinskega rokenrola in roka s srcem, so se odločili narediti trojček za RNR ekskurzijo II.

Bistvo RNR ekskurzije je druženje glasbenikov z občinstvom na avtobusu ter spraviti mladino ter mladino po srcu izpred ekranov ven na koncert in druženje.

Do zapolnitve mest na rokenrol tourbusu se bo lahko najelo sedež, uživalo v pred-pripravljeni in tudi spontani animaciji na avtobusu in druženju z bendi. Vstopnica pa zajema tudi sam koncert in seveda prevoz nazaj. Vsak, ki bo kupil vstopnico (cena bo 10 eur), bo obenem tudi v žrebanju za zelo privlačne nagrade, med drugim za tatu storitev priznanega Red Cat studia.

Rokenrol združuje!

(Za dogajanje na avtobusu ne prevzamemo odgovornosti)

KONCERTNA PRIZORIŠČA:

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
ROCK ‘N’ ROLL EKSKURZIJA II – sobota – 1.2.2014 – Novo mesto, Lokal Patriot
www.facebook.com/events/586807778056066/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
ROCK ‘N’ ROLL EKSKURZIJA II – sobota – 08.2.2014 – Postojna, Klub glasbe Jazzy – ODPADE!
www.facebook.com/events/1512968092261906/ – ODPADE!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
ROCK ‘N’ ROLL EKSKURZIJA II – petek – 21.2.2014 – MC Krško
www.facebook.com/events/624035400984915/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
ROCK ‘N’ ROLL EKSKURZIJA II – petek – 28.2.2014 – Koper, Club Terminal
www.facebook.com/events/633155666747084/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
ROCK ‘N’ ROLL EKSKURZIJA II – sobota – 8.3.2014 – Nazarje, Franky’s Pub
www.facebook.com/events/1442064826025430/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
ROCK ‘N’ ROLL EKSKURZIJA II – petek – 14.3.2014 – Maribor, Satchmo
www.facebook.com/events/701000826599349/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
ROCK ‘N’ ROLL EKSKURZIJA II – sobota – 15.3.2014 – Postojna, Klub glasbe Jazzy
www.facebook.com/events/321930554621395/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
ROCK ‘N’ ROLL EKSKURZIJA II – sobota – 22.3.2014 – Kranj, Klubar
www.facebook.com/events/620496194666332/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
ROCK ‘N’ ROLL EKSKURZIJA II – petek – 28.3.2014 – Ravne na Koroškem, Kompleks
www.facebook.com/events/708889225809514/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
ROCK ‘N’ ROLL EKSKURZIJA II – sobota – 29.3.2014 – Ljubljana, Biljardna hiša
www.facebook.com/events/201249580072819/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

PRIJAVA NA EKSKURZIJO:

Tukaj se lahko preko spletnega obrazca prijavite na trenutno razpoložljive koncerte. Število prostih mest je omejeno! Po oddani prijavnici boste v roku treh (3) delovnih dni prejeli potrdilo o vaši udeležbi s strani koordinatorja ekskurzije. Pogoji ekskurzije so objavljeni tukaj. Polja označena z zvezdico (*) so obvezna.
Prijavnica zaprta

 

BLOG 1: Rock’n’Roll Ekskurzija / 1.feb.2014 – Novo mesto, Lokal Patriot

Vkrcali smo se na avtobus v Ljubljani, kjer smo s skupinami Sausages, Hamo & Tribute 2 love in Billysi imeli nepozabno ekskurzijo do Novega mesta. Kmalu po štartu avtobusa nas je prikupna hostesa postregla z Jack Daniel’s-om (ki je edina prava pijača za vse rokerje po duši!) in se na poti v Šoli rokenrola nasmejali stand-up komikoma: Dušan Tomić – Dule in Andrej Težak – Tešky iz Ceha za Smeh. Z nami so prisotni novinarji na avtobusu naredili ekskurzijo še posebej ekskluzivno! :) Kljub neljubim vremenskim razmeram (mraz in žled) smo varno prispeli v Novo mesto, kjer nas je na nogah držal koncert treh super skupin! Koncert je bil odličen in sinergija med bandom in poslušalci, ob napolnjenem Lokal Patriot-u, kar ni ponehala (končno le do prihoda policije), tako da lahko rečemo da smo rokenrol maksimalno zajeli z veliko žlico! :) Žur do jutranjih ur (potem pa varno domov)! :) Kam zdaj? Na naslednjo ekskurzijo! V soboto 8.2. v Jazzy Postojna! (FB event). Povabi prijatelja/prijateljico na nepozabno rokenrol ekskurzijo! Rezervacija vstopnic v avtobus na zgornjem obrazcu! Kratek utrinek videa in slik iz koncerta si lahko ogledate tukaj (foto: Nina Fortič in Uroš Primožič, video: Tina Istenič / GIG):

.

BLOG 2: Rock’n’Roll Ekskurzija / 8.feb.2014 – Postojna, Jazzy

Zaradi slabih vremenskih razmer v Postojni koncert RNR Ekskurzije ODPADE! :( (koncert se prestavi na nov termin – kmalu obvestimo!) Se vidimo 21.2. v Krškem! Hvala za razumevanje!

.

BLOG 3: Rock’n’Roll Ekskurzija / 21.feb.2014 – Krško, MC Krško

V petek, 21.2., smo že drugič napolnili avtobus in ga poslali na nepozabno izkušnjo rokenrola, tokrat v Krško. SausagesHamo & Tribute 2 love in Billysi so poskrbeli za nepozabno vzdušje, ki se je skozi večer samo še stopnjevalo.
Začelo se je že v Ljubljani, kjer so bandi skupaj s še nepotešenimi navdušenci rokenrola in njihovimi ženskimi pripadnicami vstopili na naš tourbus. Ob pijači dobrodošlice se je vzdušje hitro sprostilo, na poti proti Krškem pa so se že stkale prve vezi med našimi obiskovalci in obiskovalkami.
Vzdušje je bilo enkratno, v dvorani pa ni manjkalo rokenrol žurerjev, ki so vztrajali do jutranjih ur. Če ste tokratno ekskurzijo slučajno zamudili, imate popravni izpit lahko že ta petek, 28.2., ko bo turneja potovala v Koper. Mesta na avtobusu se že polnijo, zato si hitro zagotovite svoje mesto. Za le 10 € poleg sedeža na avtobusu skupaj z vsemi tremi rokerskimi skupinami dobite tudi pijačo, animacijo na avtobusu, nepozaben trojni koncert in varno vožnjo nazaj.
Slike iz koncerta si lahko ogledate tukaj (foto: Nina Fortič in GIG):

.

BLOG 4: Rock’n’Roll Ekskurzija / 28.feb.2014 – Koper, Club Terminal

Ni bilo potrebno veliko, da smo v Ljubljani napolnili avtobus, pripeli naše pasove in spustili zavore. Sausages, Hamo & Tribute 2 Love so poskrbeli za sproščeno vzdušje, prikupna hostesa pa je ozračje ogrela z Jack Daniel’s-om. Pot do Kopra je minila hitro in brez zapletov, žur pa se je nadaljeval do jutranjih ur v Clubu Terminal. Vsi prisotni smo bili rokersko razpoloženi in poskrbeli za nepozabno vzdušje.

.

BLOG 5: Rock’n’Roll Ekskurzija / 08.mar.2014 – Nazarje, Franky’s Pub

Dan žena, 8.3., smo preživeli na najboljši možen način. S polnim avtobusom rokenrol navdušencev smo se tokrat odpeljali v Nazarje. SausagesHamo & Tribute 2 love in Billysi so poskrbeli za najboljšo RNR ekskurzijo do sedaj. Bilo je res dobro – ma kaj dobro – za popi*dit dobro! Sinergijo med našimi rockerji in dekleti, ki jim je pripadal ta dan, je bilo čutiti skozi cel večer in prav to je koncert naredilo tako nepozaben. Energije kar ni in ni zmanjkalo, vzdušje pa je bilo res enkratno. Če se nam do sedaj še niste pridružili na nobeni izmed rokenrol ekskurzij, imate še nekaj možnosti. Naš tour bus bo do konca marca postanek naredil še v Mariboru, Postojni, Kranju, Ravnah na Koroškem in v Ljubljani. Naslednji vikend torej sledi “double trouble” – 14.3. RNR ekskurzija v Mariboru, katerih mesta na avtobusu so na žalost že zapolnjena in RNR ekskurzija 15.3. v Postojni. PRIJAVE do zapolnitve mest na povezavi: www.gig.si/rnrekskurzija

BLOG 6 in 7: Rock’n’Roll Ekskurzija / 14.3. Maribor, Satchmo / 15.3. Postojna, Jazzy

Ta vikend smo rokersko energijo razširili skoraj po celi Sloveniji. V petek, 14. marca, smo se odpravili v Maribor v klub Satchmo, 15. marca pa še v Postojno v Klub glasbe Jazzy.

Maribor, kjer smo zažurali v petek, je bil dobro ogrevanje za sobotno ekskurzijo v Postojno. Naši ekskurzijanti so jo sicer že med potjo zagodli našemu vozniku avtobusa, ki je spodaj zlagal opremo, fantje pa so spustili ročno zavoro in se počasi odpeljali z avtobusom in brez polovice ekskurzijantov J končalo se je seveda brez posledic, le z lekcijo za našega šoferja. Na žalost je skupini Hamo & Tribute 2 Love na ta dan zbolel tudi basist, ki pa ga je zadnji trenutek zamenjal klaviaturist.

Postojna naslednji dan je potekala brez zapletov in z ogromno energije. Vzdušje je bilo odlično, Klub glasbe Jazzy pa napolnjen do zadnjega kotička. Sausages, ki so nastopili zadnji, so res naredili žur, kitarist Čule pa je oder zamenjal kar za mizo in na ta način popestril večer.

Naslednji petek, 22.3., se Sausages, Hamo & Tribute 2 Love ter Billysi z RNR ekskurzijo selijo v Kranj v Klubar. Če si želite zagotoviti svoje mesto na avtobusu, se lahko prijavite na www.gig.si/rnrekskurzija (foto: Nina Fortič)

Maribor, Satchmo

Postojna, Jazzy

.

BLOG 8: Rock’n’Roll Ekskurzija / 22.3. Kranj, Klubar

Že lanskega decembra, na prvi rock’n’roll ekskurziji v Klubar-u, je koncert skupine Hamo & Tribute 2 Love presegel vsa pričakovanja. Tudi letos so se, sicer opremljeni še z Billysi in Sausage-si, z veseljem vrnili na lanski kraj zločina.

V soboto, 22. 3., smo ponovno napolnili avtobus in ga iz Ljubljane z nekaj vmesnimi postanki poslali na nepozabno izkušnjo v Kranj. Tokrat smo na avtobus v večini privabili dekleta, a kljub temu, da so bili fantje v manjšini, po vsej verjetnosti niso imeli nič proti. Gostje so Klubar napolnili do zadnjega kotička, vzdušje pa je bilo odlično. Kljub nizkim temperaturam so Sausages, Billysi in Hamo & Tribute 2 Love hitro razgreli ozračje, gostje pa so bili nabiti s pozitivno energijo. Predvsem pestra je bila vožnja domov – punce so se na avtobusu kar nekoliko preveč sprostile, nasrkal pa je seveda Čule – kitarist skupine Sausages.

Rock’n’roll ekskurzija pa se z zaključkom ekskurzije v Kranju počasi že približuje velikemu finalu, ki bo v soboto, 29. marca, v Biljardni hiši v Ljubljani. Pred tem pa bo ogrevanje za zaključni trojni koncert še v Ravnah na Koroškem, v klubu Kompleks.

(foto: Nina Fortič)

 

BLOG 9: Rock’n’Roll Ekskurzija / 28.3. Ravne na Koroškem, Kompleks

(foto: Nina Fortič)

BLOG 10: Rock’n’Roll Ekskurzija / 29.3. Ljubljana, Biljardna hiša

(foto: Nina Fortič)

soboto, 30. marca, je bil dan D. Veliki finale se je zgodil v Biljardni hiši v Ljubljani, kjer so glasbeniki, občinstvo in tehniki skupaj dokazali, da se iz vsakega prostora da ustvariti odlično koncertno prizorišče z odlično akustiko, za katero je poskrbelo ozvočenje Gig. Klub so res fenomenalno uredili in prav vsi udeleženci so bili nad prenovljeno Biljardno hišo navdušeni. Klub je bil že v zgodnjih večernih urah nabito poln rokenrola, prikupna hostesa pa je vse goste pozdravila z welcome drink-om zvestega spremljevalca vseh RNR ekskurzij, Jack Daniels-om. Zadnja rock’n’roll ekskurzija je privabila še številne druge glasbenike, med drugim tudi člane Siddharte, Big foot mame, … nekateri pa so se slavnemu trojčku celo pridružili na odru.

Ob zaključku napornih ekskurzij so organizatorji nagradili tudi njihove najbolj zveste, najbolj potrpežljive in najbolj ekstremne ekskurzijante. Vsega skupaj so podelili 20 diplom in 3 pokale. Diplomo so si med drugim prislužili: Maurizio Labinaz, ki je na vsaki ekskurziji skrbel za tehnično podporo; roadi, ki so pridno nosili opremo in vsi ekskurzijanti, ki so se udeležili več kot polovice ekskurzij. Pokal za zlato ekskurzijantko je šel v roke zveste Tanje Štrasberger, voznik avtobusa, Frenk Koderman, pa je dobil kar dva pokala – enega za najboljšega šoferja in drugega za posebne dosežke.

V Biljardni hiši je bilo poleg številnih rock navdušencev tudi nekaj novinarjev iz različnih medijev. Da pa je bil dogodek res nekaj posebnega v vseh pogledih, dokazujejo naslednja dejstva:

1. Tourbus je vsega skupaj prevozil 1363 km

2. Frenk je uspešno prenašal 334 ekskurzijantov

3. Ekskurzijanti so popili več kot 1000 pločevink Jack-cole in 30 steklenic čistega viskija, sponzorja Jack Daniels-a

4. Popitega piva je bilo več, kot so ga uspeli prešteti

5. Sredi avtoceste so pozabili samo enega ekskurzijanta

6. Podelili so 20 priznanj in 3 pokale za posebne dosežke

7. O morebitnih nosečih ekskurzijantkah še ni uradnih podatkov

Kaj se je dogajalo na predhodnih rock’n’roll ekskurzijah?

Prvi kraj zločina, kamor se je odpeljal avtobus, poln ekskurzijantov, je bil Novo mesto. Že kmalu po štartu avtobusa je prikupna hostesa vse udeležence pogrela z edino pravo pijačo za vse rokerje – Jack Daniels-om, ozračje pa sta sprostila stand-up komika Dušan Tomič – Dule in Andrej Težak – Tešky. Koncert v napolnjenem Lokal Patriot-u je bil odličen, prekinili pa so ga šele policisti. Teden kasneje so se z nabito polnim tourbusom odpeljali v Krško, kjer ni manjkalo rock navdušencev, ki so vztrajali do jutranjih ur. Tudi Koper, Nazarje in Postojna so minili brez zapletov, že v Mariboru pa so jo ekskurzijanti zagodli svojemu vozniku avtobusa. Medtem, ko je on spodaj zlagal opremo, so fantje spustili ročno zavoro in se počasi odpeljali z avtobusom in brez polovice ekskurzijantov. Končalo se je seveda brez posledic, le z lekcijo za šoferja. Kranj teden kasneje pa je bil razred zase. Na avtobus so namreč v veliki večini privabili dekleta, kar seveda nihče ni imel nič proti. Predvsem pestra je bila vožnja domov, saj so se punce na avtobusu kar nekoliko preveč sprostile ;)

Zadnja ekskurzija pred velikim finalom v Ravnah na Koroškem je bila dobro ogrevanje za zaključni koncert. V Ravnah so ekskurzijanti upihnili tudi nekaj svečk in se posladkali s torto, saj je ta dan pripadal Urški – pevki skupine Billysi, ki je v Ravnah praznovala svoj rojstni dan.

Uradni fotograf vseh RNR ekskurzij: Nina Fortič

 

 

NAGRADA RED CAT ZA VSE KUPCE VSTOPNICE ZA RNR BUS
nagradna igra-rock ekskurzijaDarilni bon za tattoo storitev RED CAT studia v vrednosti :
1. nagrada: 200 eur;  2. nagrada: 120eur; 3. nagrada: 80eur

Izvedba: Sodeluje lahko vsak, ki bo plačal vstopnino (ali s prevozom-RNR avtobus ali samo koncert). Ob plačilu vstopnine prejme listek (vnaprej pripravljeni: ime, priimek, mail in tel), ga izpolni in da v zaboj Red Cat Tattoo nagradne igre. Možnost sodelovanja bo pred pričetkom koncerta (velja za napovedane koncerte v okviru RNR ekskurzije). Žreb po konečani turneji v Red Cat Tattoo studiu (predvidevamo 30.3.2014), imena nagrajencev bodo objavljena na FB in naši spletni strani. Obveščeni bodo tudi po emailu.

 

ROCK’N’ROLL EKSKURZIJO PODPIRAJO:
sponzorji
Glasbena agencija GIG ( www.gig.si )
Red Cat Tatto Studio Ljubljana ( www.redcat-tattoo.com )
Hamo & tribute 2 love ( www.tribute2love.si )
Billysi ( www.billysi.com )
Sausages ( www.sausages.si )