Glasbena hiša – Rumena soba

rumena-soba-1 Vsi glasbeni prostori so polno opremljeni s potrebno opremo za vadbo, ter kvalitetnim vokalnim ozvočenjem. Vsi prostori so zvočno dobro izolirani, urejeni ter varovani. Na voljo tudi WC in umivalnik. Neomejen dostop z avtomobilom ali kombijem (na voljo dovolj parkirnih mest), ali z mestnim prometom. Glasbena hiša je oddaljena 200m od postajališča “Yulon” mestnega avtobusa št.27. Skupen je tudi predprostor s sedežno garnituro, kjer si glasbeniki lahko družijo in oddahnejo. Možnost tudi uporabe dodatnega skladišča za glasbene inštrumente in izbire prostih terminov.

Oprema rumene sobe:
Bobni Sonor 2003 series (SD, T1, T2, FT, BD, stol, vsa stojala); Bas ojačevalec: Fender BXR 100, Kit. Ojačevalec: Marshall 102R, Ozvočenje: B215, Mešalna miza Yamaha MG12/4, 2 x Barski stolček, Stojalo za mikrofon, 2x Stojalo za kitaro; Tabla in flomaster; Alarm, Klima,…

Kontakt in informacije:
Andrej Maver, 031-233-262, andrej@gig.si

Ali preko spletnega obrazca:

Ime in Priimek *

Email *

Zadeva *

Vaše sporočilo

Zaradi zlorabe kontaktnih obrazcev in večje varnosti pred nezaželenimi mrežnimi pajki in roboti, vas prosimo, da pred oddajo obrazca odkljukate spodnje okence in potrdite, da niste robot.


Oglejte si 360º panoramo prostora (klik na sliko):
rumeni-thumb

Slike:

rumena-soba-2

rumena-soba-3

rumena-soba-4