Glasbena hiša – Modra soba

modra-soba-2Vsi glasbeni prostori so polno opremljeni s potrebno opremo za vadbo, ter kvalitetnim vokalnim ozvočenjem. Vsi prostori so zvočno dobro izolirani, urejeni ter varovani. Na voljo tudi WC in umivalnik. Neomejen dostop z avtomobilom ali kombijem (na voljo dovolj parkirnih mest), ali z mestnim prometom. Glasbena hiša je oddaljena 200m od postajališča “Yulon” mestnega avtobusa št.27. Skupen je tudi predprostor s sedežno garnituro, kjer si glasbeniki lahko družijo in oddahnejo. Možnost tudi uporabe dodatnega skladišča za glasbene inštrumente in izbire prostih terminov.

Oprema modre sobe:
Bobni Tama Rockstar (SD, T1, T2, FT, BD, stol, vsa stojala); Ozvočenje FBT Maxx4; Mešalna miza Bell SX840; Bas ojač: Fender BXR 100; Kit ojač: glava LX1200; Kit. boks Ibanez IS412 CA; 2 x barski stol; Ventilator; Stojalo za mikrofon; Stojalo za klaviature,…

Kontakt in informacije:
Andrej Maver, 031-233-262, andrej@gig.si

Ali preko spletnega obrazca:

Ime in Priimek *

Email *

Zadeva *

Vaše sporočilo

Zaradi zlorabe kontaktnih obrazcev in večje varnosti pred nezaželenimi mrežnimi pajki in roboti, vas prosimo, da pred oddajo obrazca odkljukate spodnje okence in potrdite, da niste robot.


Oglejte si 360º panoramo prostora (klik na sliko):
modri-thumb

Slike:

modra-soba-2 modra-soba-3 modra-soba-4