Glasbena hiša – Modra soba

modra-soba-2Novo urejeni prostori za glasbene vaje v Ljubljani. Lokacija: Celovška cesta (bližina Kino Šiška). Vsi prostori so zvočno dobro izolirani, urejeni ter varovani. Na voljo tudi WC in umivalnik. Neomejen dostop z avtomobilom ali kombijem, ali z mestnim prometom. Idealna za glasbene skupine, ki želijo uporabljati svoje instrumente (brez deljenja z drugimi), saj je prostor dovolj velik za veliko skupino. Možnost izbire prostih terminov. Možnost najema tudi za manj ali več kot dvakrat tedensko po štiri ure. V ponudbi imamo tudi druge prostore za glasbene vaje (možnost individualnega najema sobe itd.) – za več informacij se obrnite na naš kontakt.

Oprema modre sobe:
Bobni Tama Rockstar (SD, T1, T2, FT, BD, stol, vsa stojala); Ozvočenje FBT Maxx4; Mešalna miza Bell SX840; Bas ojač: Fender BXR 100; Kit ojač: glava LX1200; Kit. boks Ibanez IS412 CA; 2 x barski stol; Ventilator; Stojalo za mikrofon; Stojalo za klaviature,…

Kontakt in informacije:
Mia, 040-325-786, mia@gig.si

Ali preko spletnega obrazca:

Ime in Priimek *

Email *

Zadeva *

Vaše sporočilo

Zaradi zlorabe kontaktnih obrazcev in večje varnosti pred nezaželenimi mrežnimi pajki in roboti, vas prosimo, da pred oddajo obrazca odkljukate spodnje okence in potrdite, da niste robot.


Oglejte si 360º panoramo prostora (klik na sliko):
modri-thumb

Slike:

modra-soba-2 modra-soba-3 modra-soba-4